AEB 2014

Zondag 12 en maandag 13 januari 2014 gaat Creëermeneer weer naar de Artiesten en Evenementen Beurs (AEB) in Eindhoven. Dit jaar met een gloednieuwe act. Benieuwd? Kom kijken!

Ook dit jaar staan de Kreaters bij elkaar en alles loopt op rolletjes.

Reacties uitgeschakeld voor AEB 2014

Filed under Nieuws

BellButlers in brochure AEB

De BellButlers staan in de brochure van de AEB.

BellButlers

 

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor BellButlers in brochure AEB

Filed under Nieuws

Dickensdag Druten

Dickensdag Druten

Op 15 december 2014 Dickensdag in Druten. Met de Machine werden smakelijke ‘gouden’ dukaten gebrouwd en namens de Rabobank Druten uitgedeeld aan het publiek.

Reacties uitgeschakeld voor Dickensdag Druten

Filed under Nieuws

Hoezo Middeleeuws?

De heren en dames van de Brabantse Dag Heeze ontdekten de BellButlers op de AEB beurs. Of dit iets voor het thema van dit jaar “Hoezo Middeleeuws”  was? Jazeker, maar de BellButlers kropen hiervoor wel een een ietwat ander kostuum. De Rinkelende Ridders zijn  geboren!

Reacties uitgeschakeld voor Hoezo Middeleeuws?

Filed under Nieuws

Dat zit wel snor

Creëermeneer heeft misschien geen alledaagse job. Maar dit kom ik zelfs niet vaak tegen. Samen met  TukkersConnexion aan het werk op de Kermis in Best, wilde deze vriendelijke meneer samen op de foto….dat zit wel snor!

Reacties uitgeschakeld voor Dat zit wel snor

Filed under Nieuws

Gouden Schoenen

U ziet het niet verkeerd. Hier zitten gouden muiltjes aan de voeten van Creëermeneer. Waarom? Tja hij werkt samen met Brocéliande aan een gloednieuwe act. Enne..het blijft niet alléén bij schoenen in het goud.

Reacties uitgeschakeld voor Gouden Schoenen

Filed under Nieuws

Creëermeneer gaat naar de beurs!

Ook dit jaar staat Creëermeneer op de Artiesten en Evenementen Beurs (AEB) in Eindhoven. De beurs is op 13, 14 en 15 januari 2013. Komt u ook een kijkje nemen?

Kom naar stand 51 om de BellButlers live in actie te zien en bel zelf eens met de telefoon. Wie weet legt u het eerste contact met…

Ook dit jaar zijn de Kreaters aanwezig. Ze barsten van de nieuwe ideeën. Maak er gebruik van!

Reacties uitgeschakeld voor Creëermeneer gaat naar de beurs!

Filed under Nieuws

Back to the future met Creëermeneer!

In korte tijd een act op maat voor Café Bolle in Tilburg. De eigenaar wilde een thema terug in de tijd en huurde de beroemde auto uit de filmreeks “Back to the Future”. (voor liefhebebr een Delorean). Of Creëermeneer er een ontvangst in de vorm van een professor bij wilde leveren. “Ja natuurlijk”.. was het antwoord!

Reacties uitgeschakeld voor Back to the future met Creëermeneer!

Filed under Nieuws

Bellen met RTL

RTL Nederland organiseerde een Kerstdiner nieuwe stijl. Een avond met hapjes drankjes en muziek. De BellButlers werden via Ahaaaha The actor Factory gevraagd om de avond op gang te brengen. tja.. we zijn er maar druk mee!

Reacties uitgeschakeld voor Bellen met RTL

Filed under Nieuws

De Kreatersgroep

Creëermeneer werkt vaak en graag samen met een aantal partners. We bundelen onze krachten onder de naam KREATERS en barsten van de ideeën. Maak er gebruik van!

Reacties uitgeschakeld voor De Kreatersgroep

Filed under Nieuws