Bevliegeniers

Ingekakt aan het einde van een lange werkweek, achter je pc? Helemaal dufgedraaid in online seminars? Of gewoon zin in iets compleet anders? Deze mannen vliegen dwars door je scherm en stijgen samen met jou en je collega’s tot grote hoogten.
Hilarisch, activerend en luchtig entertainment, maar pas op! Misschien leer je nog wat over jezelf!

Wat doen we
De Bevliegeniers nemen je maar wat graag mee in hun cabine. De 40  minuten durende “vlucht” begint met de veiligheidscheck, welbekend van normale vliegreizen, maar dan net even anders. Aan boord is genoeg te beleven, wat dacht je van de quiz RaadjeKaartje, of de een uitgebreide cursus vliegtuigje vouwen? Heb je zin om met je collega’s eens uitgebreid te testen of jullie hoogvliegers zijn en wil je achter je eigen motorgeluid komen? Dan ben je bij de Bevliegeniers in de wolken. Niets is te gek, uiteindelijk spreid je zelf je vleugels en haal je je innerlijke vliegmachiene naar boven. Succes en slappe lach gegarandeerd.

Wie zijn we
De Bevliegeniers zijn ontwikkeld door twee ervaren theatermakers, met decennia lange ervaring in live-entertainment en trainingen. Samen maakten ze al diverse acts speciaal voor de zakelijke markt.

De Bevliegeniers werken met Zoom en Teams of met een door u aan te leveren techniek.